Despre noi

Vă invităm să aflați mai multe despre
"Oameni Pentru Oameni."

     Scopul nostru principal este combaterea poluării prin reducerea deșeurilor aruncate în locuri publice cum ar fi: păduri, râuri, parcuri și orice loc din natură care își degradează frumusețea. Ne dorim să facem o treabă bună, astfel că, gradul de acoperire al acestei inițiative este în toata Romania, în fiecare județ, în orice petic, unde vor exista doritori.
      Toata lumea e bine-venita, de la cel mai mic, la cel mai mare. Va exista un organizator pentru fiecare județ care va hotărî unde și când se vor desfășura acțiunile de ecologizare. Ce ne dorim de la voi ? Seriozitate, implicare, și bună voie. Nu se acceptă nici un fel de diferențe între participanți, toți suntem la fel și am venit cu același scop, de a ajuta. Jignirea, insultarea sau oricare alt lucru pe care nu ne-au învățat părinții să le păstrăm cu sfințenie nu este permis.
      “Oameni pentru oameni” e un prilej de a deschide noi orizonturi, de a înfiripa noi prietenii, de a ajuta natura și, nu în ultimul rând, de a învăța să fim oameni.
      Suntem deschiși la orice idee nouă, orice plan de dezvoltare a acțiunilor și avem o gamă largă de activități la care puteți lua parte. Odată cu extinderea acestei inițiative, acțiunile noastre se vor desfășura și pe alte planuri : donații în cadrul campanilor pentru reducerea sărăciei, drumeții saptămânale pe diferite teme, acțiuni saptămânale de ecologizare, prevenția și conștientizarea efectelor poluării, la nivelul elevilor și multe altele pe care sperăm să le dezvoltăm cu ajutorul vostru.
      Toate acestea vor fi filtrate prin noile condiții de desfășurare ale activițăților, cauzate de pandemie.
      Îndemnul nostru este : Haideți împreună, cu mic cu mare, să facem România un loc mai bun, cu pași mici, dar apăsători!

Voluntarii Oameni Pentru Oameni

Aici puteți cunoaște fiecare om implicat in acțiunile noastre.

Vlad Grigoraș

Vlad are 22 de ani și este fondatorul și coordonatorul grupului de voluntari OPO. Din dorința de a ajuta, atât oamenii, cât și natura, a dat viață acestui proiect în care oamenii s-au implicat. Este un tânăr simplu, dar cu un spirit civic dezvoltat, care a îndemnat la schimbare un județ întreg și noi știm că ambiția lui nu o să-l lase să se oprească aici.
“Dacă ar fi să dai un sfat oamenilor, ca voluntar OPO, care ar fi acela?”
“Respectați mai mult oamenii și natura!”

Alex Tamaș

El este Tamaș, cum îl știm cu toții. Are 18 ani, este un om simplu, cu visuri mărețe, unul dintre ele fiind cel de a ajuta mereu, atât oamenii, cât și natura. OPO i-a oferit această șansă, iar el profită mereu de ea și este unul dintre cei mai implicați voluntari.
“Dacă ar fi să dai un sfat oamenilor, ca voluntar OPO, care ar fi acela?”
“Sfatul pe care l-aș oferi oamenilor e să fie cât mai buni unii cu ceilalți și să ajute mai departe când li se oferă ocazia.”

Onița Pudilic

Onița are 17 ani și este mezina grupului. Responsabilitatea și implicarea o caracterizează, iar cele mai valoroase pasiuni ale ei sunt mersul pe munte și pedalatul. Pentru ea voluntariatul e un stil de viață, exact ca sportul, fapt care contribuie tot mai mult la maturizarea ei.
“Ce te-a făcut să te alături grupului de voluntari OPO?”
“Fiind o iubitoare de natură, m-am simțit responsabilă de ceea ce se întâmplă în jur așa că m-am alăturat acestui grup, care mi-a oferit, prin acțiunile lor, șansa să contribui la schimbare.”

Ana-Maria Acasandrei

Ana are 23 de ani și este proaspăt absolventă a UBB la specializarea Asistență Socială. Este pasionată de scris, iar natura, oamenii și emoțiile sunt bune surse de inspirație pentru ea. Acțiunile organizate de OPO, pentru ea, au fost un bun prilej de a cunoaște oameni noi și de a se mobiliza să îmbine utilul cu plăcutul.
“Dacă ar fi să dai un sfat oamenilor, ca voluntar OPO, care ar fi acela?”
“Natura este asemenea casei noastre. Iubește-o și îngrijește-o precum o faci cu tine însuți!”

Patricia Platon

Patricia are 20 de ani și s-a alăturat grupului de voluntari OPO din dorința de a schimba ceva și de a ajuta. În privința acțiunilor, îi place colectivul și modul în care arată un loc după igienizare.
“Dacă ar fi să dai un sfat oamenilor, ca voluntar OPO, care ar fi acela?”
“Încercați să fiți acolo pentru cei din jur și să ajutați cu ce puteți. Hai să păstrăm curățenia în jurul nostru fiindcă numai noi avem de trăit aici.”

Maria Horoba

Maria are 19 ani, este studentă la UBB și este pasionată de dans, psihologie și management. Faptul că este o persoană responsabilă și deschisă a făcut-o să se alăture grupului de voluntari OPO și crede în puterea exemplului.
“Ce îți place cel mai mult la acțiunile organizate de OPO?”
“Îmi place atmosfera și conexiunea dintre oameni. Ambiția și dedicarea voluntarilor emană un vibe bun pentru fiecare, și ne motivează să ne creăm obiective promițătoare pentru viitor.”

Marius Șuteu

Marius are 29 de ani și este un mare iubitor de natură. El consideră că natura înseamnă viață, viața pe care cu toții o primim și pe care toți trebuie să o respectăm prin acțiunile noastre, iar acesta este motivul pentru care el se află în OPO.
“Ce îți place cel mai mult la acțiunile organizate de OPO?”
“ Îmi place că se văd rezultate considerabile după fiecare acțiune de ecologizare și la finalul zilei, îmi place sa îi vad pe toți cei prezenți cât de bucuroși sunt pentru alegerile lor. Asta mă face sa mă simt și mai bine în preajma lor. ”

Anda Man

Anda are 25 de ani și s-a alăturat grupului de voluntari OPO datorită spiritului său civic. Un alt factor care a făcut-o să se implice și să participe la acțiuni este dragostea ei pentru natură.
“Ce îți place cel mai mult la acțiunile organizate de OPO?”
“Faptul ca suntem eficienți prin munca iar în același timp legăm prietenii.”

Someșan Rareș

Rareș este absolvent al UTCN, are 25 de ani, este pasionat de fotografie, iar datorită faptului că este o fire sociabilă și pentru că își dorește un mediu mai curat, s-a alăturat grupului de voluntari OPO.
“Ce îți place cel mai mult la acțiunile organizate de OPO?”
“Pe lângă faptul ca facem un bine naturii și nouă în același timp, starea de bine pe care o oferă voluntarii OPO, este una care te face sa vrei sa mergi la cât mai multe acțiuni de igienizare.”

Alexandra Pop

Alexandra, sau Micu cum îi spunem noi, are 18 ani și este o persoană sociabilă, perseverentă, iar veselia o caracterizează. Îi place munca în echipă, iar când își propune ceva, nimic nu-i stă în cale.
“Ce te-a făcut să te alături grupului de voluntari OPO?”
“Eu m-am alăturat grupului OPO din dorința de schimbare. Mereu am vrut să fac ceva pentru comunitatea din care fac parte. În plus, acțiunile pe care le desfășurăm în cadrul grupului OPO pot fi începutul schimbării din viitor.”

Claudiu Petreuș

Claudiu are 22 de ani, iar cele mai importante dintre pasiunile lui sunt pictura și desenul. Faptul că s-a înființat o comunitate care ajută natura l-a făcut să se mobilizeze și să participe și el la acțiunile de igienizare.
“Dacă ar fi să dai un sfat oamenilor, ca voluntar OPO, care ar fi acela?”
“Schimbarea începe cu tine, întotdeauna!”

Iulia Cristina Scurtu

Iulia are 22 de ani, este studentă la Nutriție și Dietetică, iar printre pasiunile ei se numără fotografia și plimbările în aer liber. Legat de acțiuni, ei îi place faptul că are ocazia să cunoască oameni noi, cu idei și inițiative benefice proiectului OPO, dar și atmosfera care este relaxantă și totodată distractivă.
“Ce te-a făcut să te alături grupului de voluntari OPO?”
“M-am alăturat acestui grup în primul rând datorită dorinței de a ajuta măcar cu un procent cât de mic la eradicarea poluării și de asemenea, pentru a mobiliza și alți cetățeni să participe la aceste acțiuni.”

Andrei Cosma

Cosma are 17 ani și este CEO la jmekerie.tech. Această echipă a creat website-ul OPO . El este pasionat de tot ce ține de tehnologie, în special de programare. Lui îi place la acțiuni atmosfera creată de voluntari.
“Dacă ar fi să dai un sfat oamenilor, ca voluntar OPO, care ar fi acela?”
“Să iasă din zona lor de confort, încercând să facă mai multe lucruri și să-și urmeze pasiunile”

Andreea Neamț

Andreea are 17 ani și este o persoană foarte prietenoasă și sociabilă. Ea s-a alăturat grupului de voluntari OPO din dorința de a cunoaște oameni noi și de a ajuta natura.
“Dacă ar fi să dai un sfat oamenilor, ca voluntar OPO, care ar fi acela?”
“Aerul este cel mai important pentru noi, trebuie să facem asta pentru noi și pentru natură ca aceasta să evolueze zilnic!”

Cosmin Bonțidean

Bonțidean are 33 de ani și este pasionat de pescuit. El s-a alăturat grupului de voluntari OPO și participă la acțiunile de igienizare, deoarece iubește natura.
“Ce îți place cel mai mult la acțiunile organizate de OPO?”
“Tot!”